N.H.V De Voorn Nijmegen! - Welkom op de site van N.H.V De Voorn

De vereniging

Hengelsportvereniging de Voorn Nijmegen

De vereniging

De Nijmeegse Hengelsport Vereniging “de Voorn”, opgericht in 1923, is uitgegroeid van een visclubje tot een hengelsportvereniging van allure. We zijn dan ook aangesloten bij de Hengelsport Federatie Midden Nederland.

Momenteel zijn 2200 mensen lid van onze vereniging. Dit zijn leden in en uit de regio Nijmegen en ver daar buiten.

We bieden een groot aantal hengelaars de gelegenheid om in Nijmegen en omgeving (Ooijpolder) te genieten van de sportvisserij. Het zal u dan ook niet verwonderen dat het ledental elk jaar toeneemt. Financieel is de vereniging gezond en het bestuur heeft steeds de blik op de toekomst gericht.

Vanzelfsprekend streeft de vereniging er naar om de hengelsport en de natuur goed samen te laten gaan. Dat lukt heel goed. Het komt in Nederland bijna niet voor dat een vereniging in het bezit is van wateren met een goede visstand. NHV “de Voorn” heeft echter wél zulke eigen wateren en is daar zeer trots op. Onze vereniging beschikt ook over eigen wateren. Het zijn het natuurgebied Kasteelsehof, Koekoekskolk, brouwerij, Spruitenkamp en sinds kort ook de Wijnacker.

Het spreekt vanzelf dat een vereniging met zoveel ambities geleid moet worden door een deskundig en actief bestuur.

Right Menu Icon